El Centre Comercial Sant Eloy ha donat a conèixer aquest dijous al vespre el contingut de “La Gran Bicoca” El premi consisteix en un lot de productes, d’un valor total de DOS-CENTS MIL EUROS (200.000.-€)
El premi estarà  exposat al peu de la façana d’entrada del Centre Comercial Sant Eloi, situat a la Ctra. General d’Espanya s/n, a Sant Julià de Lòria
La venda de les butlletes finalitzarà el dia 20 de desembre de 2018 a les 24 hores.
Es posaran a la venda un total de 100.000 butlletes numerades de la 0 a la 99.999.

El contingut del lot es extens i molt variat

El premi de la rifa es lliurarà a la butlleta que tingui el número coincident amb  el primer premi del sorteig de la loteria espanyola del dia 22 de desembre de 2018, conegut com el “Sorteo extraordinario de Navidad”.
En cas que no s’hagi venut la butlleta premiada amb el primer premi del sorteig del dia 22 de desembre del 2018, el premi es lliurarà a la butlleta que correspongui amb el número premiat fins al cinquè premi del sorteig extraordinari de Nadal de la loteria nacional espanyola. Si tot i així no hi ha cap guanyador, es lliurarà per mitats iguals a Caritas Sant Julià de Lòria i Assanca.

Parlen al vídeo: ENRIC NAUDI, CAP D’IMATGE I MÀRQUETING

El Pirineu avui