L’Associació de Comerç de Puigcerdà organitza des de dijous i fins diumenge la primera edició del “Festival Market”, una trobada de botigues de la vila que oferirà productes amb descomptes de fins al 80% a l’envelat de la plaça del Call. L'objectiu és donar a conèixer els comerços de Puigcerdà i incentivar les vendes en una època amb poca afluència de visitants, que acostumen a concentrar-se a l'agost.
A banda de les nombroses parades on es poden trobar articles de primeres marques dels comerços de Puigcerdà, l’Associació de Comerç s’ha proposat allargar els actes de la Festa Major amb una programació complementària cultural per a tota la família i on destaquen les activitats per la canalla. Un espectacle de màgia, l'actuació de la companyia Xip Xap o un animador infantil, són algunes de les propostes per aquests. A més també hi hauran altres activitats com una zona de jocs on munyir una vaca, pescar peixos, o jugar amb sorra màgica i bombolles gegants. A més, els comerciants també han previst sortejos
Des de l’Associació de Comerciants s’espera una bona acollida d’aquesta primera edició del “Festival Market” amb una gran afluència de veïns i visitants d’arreu de la comarca.

El Pirineu avui