La diputació de Girona ha aprovat en la darrera junta de govern concedir una subvenció als ajuntaments de Puigcerdà i Bolvir per a estudis, plans, programes i projectes locals en l'àmbit de les polítiques d'habitatges. En el cas del consistori puigcerdanenc, la diputació li atorga un ajut de 2.250 euros per a l'estudi de les diferents formes d'alienació onerosa de parcel·les d'habitatge de protecció oficial. Pel que fa a l'ajuntament de Bolvir, aquest rebrà una subvenció de 3.339,60 euros, import que es destinarà a l'elaboració del projecte bàsic i executiu de reforma de la segona planta per adequar-la a un habitatge de Protecció Oficial al Camí Ral de la població.
En total, la diputació de Girona destinarà enguany uns 140.000 euros en aquest tipus d'ajuts, que beneficiaran 24 ajuntament catalans, dos d'ells cerdans.

El Pirineu avui