La Seu d’Urgell ha acollit aquest divendres les darreres classes de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida, que enguany ha arribat a la 26ª edició. Des del centre n’han fet un balanç positiu, tot assegurant que la valoració que els han fet arribar tant els alumnes com els docents ha estat positiva.

Enguany s’han programat 9 cursos i hi han passat un centenar d’alumnes. Aquesta és una xifra que la universitat considera bona, però que voldria ampliar de cara al futur.

Pel que fa als cursos, se n’han programat de temàtiques ben diverses, des de l’àmbit pedagògic o artístic fins a un curs sobre les aigües, els paisatges i el termaliste dels Pirineus centrals. Tot plegat s’ha complementat amb propostes com ara recitals de poesia, cinema i activitats a l’aire lliure.

Parlen al vídeo: JOAN SAGUÉS, TÈCNIC UNIVERSITAT ESTIU UDL

El Pirineu avui