Aquest grup de joves de Cerdanya participen aquesta setmana en un taller de ball K-Pop, un gènere musical que inclou distints estils i que es refereix específicament a la música popular de Corea del Sud. Es tracta d'una de les dues propostes guanyadores que van sorgir de la primera edició dels pressupostos participatius, impulsats per l'Oficina Jove de Cerdanya. Els joves van proposar organitzar aquestes classes de ball perquè estan interessats en tot allò que envolta la cultura coreana i volien aprendre les coreografies de K-Pop.

Aquest taller ha comptat amb un pressupost de 2.000 euros i l'altra proposta seleccionada, un campament off-line que es durà a terme a l'agost, 2.000 euros més.
Un dels principals objectius dels pressupostos participatius és, precisament, donar veu als joves d’entre 14 i 30 anys i implicar-los en les activitats que es fan a la comarca. Ells han estat els que han fet les propostes, les han organitzat i finalment hi han participat o, en el cas del campament, ho faran properament.
Des de l'Oficina Jove de Cerdanya valoren molt positivament aquesta primera edició dels pressupostos participatius ja que consideren que les dues activitats seleccionades amplien l'oferta estival per al jovent de la comarca.

Pel que fa al campament sense mòbils, tauletes ni cap connexió a internet, es farà a Ridolaina, a Bellver. Properament s'obriran les inscripcions que es tancaran quan s'arribi a la vintena de participants.

Parlen al vídeo: ARIADNA CÀNOVES, ASSOCIACIÓ HAN-A CATALUNYA - GLÒRIA RIGOLA, TÈCNICA OFICINA JOVE CERDANYA

El Pirineu avui