L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha donat a conèixer aquest dimecres al vespre la campanya de descomptes a la zona blava que posarà en marxa a partir de l’1 d’agost i s’allargarà fins el 28 de febrer de l’any que ve. El consistori ha arribat a un acord amb la concessionària per adquirir 5.000 hores a meitat de preu, i que l’empresa regali 5.000 hores més. Això permetrà a l’ajuntament vendre tiquets de mitja hora d’estacionament un 75% més barats.

L’objectiu de la campanya, justament, és promocionar el comerç i la restauració locals, tot donant facilitats als clients perquè l’estacionament al centre els pugui sortir gratuït.

Al marge d’aquesta campanya puntual, l’ajuntament continua repensant la gestió futura de la zona blava, tenint en compte que no falta gaire perquè acabi l’actual concessió.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE VIA PÚBLICA

El Pirineu avui