Les empreses BOMOSA (ÀSPID, SLU), VIA MODA, SL i HOTELS ANDORRANS SAU (HOTANSA) i SOLDEU HOTELS SAU són les 3 darreres entitats que s'han adherit a la Xarxa d'empreses inclusives del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior, en el marc de l'Estratègia per a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

Tal com ha apuntat el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ja són 16 les entitats adherides a aquesta iniciativa i 18 els treballadors contractats sota aquesta modalitat.

Espot s'ha mostrat satisfet i agraït amb el teixit productiu d'Andorra per la seva solidaritat i per la resposta a aquest projecte.

Les empreses que s'adhereixen a la xarxa no només es comprometen a contractar persones amb discapacitat, sinó que garanteixen que ho fan en un entorn obert, inclusiu i amb igualtat de condicions.

A més, per la seva banda el Govern ofereix un itinerari específic d'orientació laboral per a les persones que ho necessitin, i posa a disposició el suport a la inclusió per part de l'equip del Ministeri i el seguiment posterior i continu de la persona en el seu lloc de treball.

Les 3 entitats han rebut el distintiu que les acredita com a empreses que integren a les seves plantilles persones amb discapacitat en un entorn laboral totalment normalitzat.

El Pirineu avui