La Inestable Ceretana de Teatre ha estrenat per la Festa Major del Roser de Puigcerdà l'obra 'Aquí no paga ni Déu', de l'italià Dario Fo. L'estrena va ser dijous al Casino Ceretà i dimarts i dimecres s'han programat dues funcions més.
Es tracta d'una comèdia àcida que esdevé una sàtira crítica de la societat. Una proposta molt pertinent en el context de la crisi mundial actual, que reflecteix els comportaments d’uns personatges extrems però molt representatius de qualsevol país desenvolupat.
L'obra comença quan dues dones humils i valentes encapçalen una singular revolta assaltant els comerços de la zona. Decideixen no pagar els productes que s'emporten i això desemboca amb un esclat d'embarassos espontanis al veïnat, afany per ocultar els aliments robats i un seguit de malentesos que porten de cap als marits i a la policia.
El grup la Inestable Ceretana està format per aficionats al món del teatre i precisament acaba de celebrar els seus 15 anys d'història. Durant tot aquest temps l'entitat ha estat guardonada en nombroses ocasions, acumulant prop de 200 premis.

El Pirineu avui