L’exposició temporal “Hiperrealisme” és un conjunt de pintures i escultures hiperrealistes que mostren l’extraordinària habilitat tècnica dels artistes hiperrealistes que, mitjançant tècniques diverses, aconsegueixen que el subjecte presentat en les seves pintures sembli un objecte real o viu, sense pinzellades ni textures visibles.

A la mostra, que es pot visitar al museu del tabac fins al mes de setembre, s'observen temàtiques diverses, entre les quals el paisatge i entorn urbà, les natures mortes i la figura humana.

L’any 2013 el Museu del Tabac va organitzar una exposició sobre l’art hiperrealista a Europa.
L’èxit va ser tan espectacular que el museu ha cregut que era convenient organitzar una nova exposició amb noves obres d’artistes consolidats i d’altres de més actuals per a que els visitants puguin delectar-se en aquestes visions personals del nostre temps i en la meravellosa destresa que les sustenta.

Parlen al vídeo: SÍVIA FERNÁNDEZ, MUSEU DEL TABAC

El Pirineu avui