El comú ha celebrat un esmorzar per al personal implicat en la remodelació de l´avinguda per donar-los les gràcies per fer possible que es compleixin els terminis.
El comú d'Andorra la Vella ha organitzat aquest dilluns un esmorzar amb empreses i treballadors implicats en les obres de Meritxell. Ha volgut "agrair l'esforç de totes les persones implicades" en un procés que ha qualificat de "dur i difícil" . Creu que "ha estat una mostra que l'esforç, la coordinació, la implicació i la motivació de tothom fa que les coses puguin ser una realitat". També ha donat les gràcies per la comprensió i col·laboració de les empreses amb els comerciants.

Ha reconegut que hi ha hagut incidents, com talls de llum o fuites d'aigua, però ha dit que han estat puntuals i lleus tenint en compte l'envergadura de les obres.

També ha defensat la fórmula d'adjudicació escollida pel comú amb un sistema per lots, que ha fet possible que les obres hagin durat poc. Assegura que "es van coordinar perquè no era fàcil i hi ha hagut una molt bona disposició". "Estic contenta amb la tria que vam fer tot i les crítiques i la gent que no hi volia creure. Estem a tres setmanes de la inauguració", ha assegurat.

Aquest dimecres començarà l'enquitranament a la part alta. Tot i que l´obra no acabada, tot indica que el 3 agost es podrà inaugurar la nova avinguda Meritxell.

El Pirineu avui