La Guàrdia Civil ha dut a terme aquest passat divendres dos nous decomissos a la duana de la Farga de Moles. D’una banda els agents van interceptar 22.990 euros a un home de 59 anys i nacionalitat xinesa, resident a la província de Barcelona. L’home passava pel carril de res a declarar quan va ser aturat. Va mostrar un feix de bitllets que sumaven 8.600 euros, però els agents van trobar 14.300 euros més amagats a la guantera. A l’home se li va aixecar acta per infringir la normativa de blanqueig de capitals i va poder seguir el viatge amb mil euros, en concepte de “mínim de supervivència”. D’altra banda, el mateix divendres es va interceptar a un home de 27 anys, també de nacionalitat xinesa i veí de Barcelona, en possessió de 80 envasos de cremes de bellesa, valorats en 5.471 euros, amagats al maleter. En aquest cas, se li va aixecar acta per infracció administrativa de contraban, i el material va quedar confiscat a la mateixa duana.

El Pirineu avui