l president del Cirque du Soleil, i la directora de la divisió d'Esdeveniment de la companyia, es troben aquests dies a Andorra per assistir a la representació de 'Diva' i també per tractar sobre el futur de l'estada del circ al país. Tétrault ha destacat que per a ells "Andorra és únic i màgic" ja que els dona l'oportunitat de crear un espectacle diferent del que fan habitualment i ha reiterat la voluntat que aquesta col·laboració es pugui mantenir i, fins i tot, crear coses noves per al Principat.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha destacat que per al Cirque Andorra és un bon camp de proves "un lloc de referència", ja que poden provar coses noves com els espectacles que creen especialment per al Principat.
A curt termini, ha afegit, s'aposta per mantenir la fórmula actual, tot i que no ha tancat la porta a què en un futur es puguin explorar "nous horitzons"en referència a l’estada i hubicació del circ.

Parlen al vídeo: JONATHAN TÉTRAULT, PRESIDENT CIRQUE DU SOLEIL

El Pirineu avui