Des de dijous i fins aquest dilluns festiu, Puigcerdà ha viscut amb intensitat Festa Major del Roser que, com sempre, ha omplert la vila d'activitats per a tots els públics. El cartell d'enguany ha comptat amb una trentena de propostes, com ara cercaviles de gegants, ball, espectacles infantils, sardanes, una festa holly i també un espectacle casteller a la plaça Santa Maria. Tampoc hi ha faltat grans dosis musicals: divendres, Nit Jove amb els Catarres, i diumenge el grup Hotel Cochambre, ha fet vibrar el públic concentrat a la carpa instal·lada a la plaça del Call. Els més valents han participat aquest dilluns al matí a la tradicional pujada refrescant a l'estany i, tot i que el cel era ben tapat, molts s'han atrevit a capbussar-s’hi.
Des del consistori fan un balanç positiu de la participació que ha tingut enguany la festa major.

El gran sarau de fi de festa de la nit a l’envelat posarà punt i final a la Festa Major del Roser 2018. Puigcerdà es prepara ara per la Festa de l’Estany, que tindrà lloc el darrer cap de setmana d’agost, coincidint amb la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui