La 20a Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà ha tancat amb èxit de participació, aconseguint superar la xifra dels 400 inscrits als cursos i prop de 2.000 assistents a les activitats obertes. Del 9 al 14 de juliol, la vila i la comarca s'han omplert de propostes formatives i lúdiques que, un any més, han apropat la universitat al territori. Des de l'AUCer s'han mostrat satisfets de les xifres que s'han assolit en aquesta 20a edició.

La 20a edició ha estat commemorativa, ja que s'ha volgut recuperar algunes de les temàtiques que han tingut més interès per part dels alumnes, així com també afavorir el retrobament amb alguns dels professors més emblemàtics que han impartit alguns dels cursos. L'AUCer l'ha qualificat de una edició 'vintage'.

Alguns dels cursos que s'han ofert durant aquests dies han estat el de Mindfulness, Vinya en altura, òpera, introducció als vins o el d'Smartfilms per a l'alumnat júnior.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT AUCER

El Pirineu avui