El Comitè Nacional d'Andorra per l'UNICEF ha aconseguit recaptar durant el 2017 un total de 6.423,90 euros en diferents accions. La recaptació s'ha destinat a la compra d''Inspired Gifts, regals que salven vides', una de les iniciatives amb les quals l'ONG recull diners destinats a enviar ajudes als països menys afavorits. Per exemple, amb la compra de les targetes s'aconsegueix adquirir neveres perquè no es trenqui la cadena del fred de les vacunes, bicicletes perquè els treballadors de salut puguin arribar a les comunitats més remotes o recursos per a persones en situació d'emergència.

Amb la compra dels 'Inspired Gifts, regals que salven vides', el Comitè d'Andorra d'UNICEF ha col·laborat en el subministrament de 38 kits de primers auxilis, 240.000 pastilles potabilitzadores d'aigua, 170 mantes, 2.700 saquets de menjar terapèutic, sis kits educatius i 11.770 vacunes contra el tètanus i el xarampió. D'aquesta manera, l'organització donarà suport a més de 50 països africans i asiàtics.

El Pirineu avui