Per tal de facilitar l’accessibilitat de la població al riu Segre, l’ajuntament de la Seu d’Urgell buscarà properament un emplaçament on construir-hi una rampa i una plataforma habilitada per a persones amb dificultats de mobilitat. L’objectiu és que pugui ser utilitzada per a la pesca, i també per a altres activitats relacionades amb el riu. Ho farà després que el ple d’aquesta setmana hagi aprovat una moció d’Esquerra en aquesta línia.

El ple, en canvi, ha rebutjat amb els vots del PDECAT i de Compromís per la Seu una moció presentada per Esquerra i la CUP, on demanaven la creació d’un servei municipal de suport a entitats i associacions. Volien que aquest inclogués l'assessorament comptable necessari per a complir la legislació vigent en aquelles entitats amb uns ingressos inferiors als 50.000 euros.

Des de l’equip de govern també han insistit que la viabilitat d’aquesta proposta els generava molts dubtes jurídics.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC - JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP - ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS

El Pirineu avui