Prop de 600 persones han assistit aquest dimecres a la Nit de les Arts, que s'emmarca dins la Setmana de la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà. Tot i que en un principi havia de tenir lloc al Parc Schierbeck, finalment i amb previsió de pluja, l'Associació Universitària de Cerdanya ha optat per traslladar l'espectacle a la carpa instal·lada a la plaça del Call.
Malgrat la tempesta, centenars de veïns i veïnes de totes les edats no s'han volgut perdre l'actuació de la companyia catalana de hip hop i dansa Brodas Bros, que ja va participar a la Nit de les Arts de Puigcerdà el 2014. De fet, la bona acollida que va tenir llavors el seu espectacle, va animar l'AUCer a tornar-los a convidar enguany, que recordem celebren els 20 anys d'universitat d'estiu.
Com diu el seu títol, Hipstory és un espectacle lúdic i didàctic, una barreja de hip hop, amb història de la dansa i de la música. A través d'explicacions, gags humorístics i coreografies impossibles, els cinc ballarins i el músic mostren al públic les diferències entre el popping, locking i el b-boying. En diverses ocasions, la companyia convida els assistents a participar i, fins i tot, a pujar a l'escenari per ballar.

El Pirineu avui