La Xarxa C17 ha anunciat durant l’Assemblea General de l’Associació celebrada aquesta setmana que el desdoblament de la línia R3 de Rodalies entre Parets a la Garriga hauria de ser una realitat aquest proper 2019.
L’alcalde de Granollers i president de la Xarxa C17, Josep Mayoral ha explicat que els estudis d’impacte ambiental estan acabats i que en poques setmanes s’espera que es publiqui el projecte i es liciti el desdoblament. Mayoral ha remarcat que des de la Xarxa estan convençuts que el 2019 es començarà a veure el desdoblament a la R3, una obra que supera els 30 milions d’euros, i que seguiran treballant per fer-ho possible.
No obstant, els alcaldes i alcaldesses de la C17 també demanaran hora al Ministeri per manifestar que cal seguir amb el desdoblament parcial entre Centelles i Vic, mantenir el desdoblament total fins a Ripoll i les millores fins a Puigcerdà.

La Xarxa C17 és un projecte territorial estratègic que es proposa coordinar els objectius i interessos comuns dels actors públic i privats que conflueixen en aquest espai productiu, i fomentar la seva col·laboració, apostant per a la seva indústria com a valor imprescindible i treballant per desenvolupar els projectes clau indispensables per tal que el corredor de la C17 esdevingui un eix de promoció econòmica conjunta que permeti potenciar l’ocupació en el seu àmbit.
La Xarxa compta ja amb 44 membres: 19 ajuntaments, 2 consells comarcals i 23 empreses, entitats i fundacions.

Parlen al vídeo: JORDI MUNELL, ALCALDE DE RIPOLL

El Pirineu avui