L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà fa un balanç positiu de la participació que ha tingut enguany la Setmana Cultural del Roser. Durant 10 dies, del 29 de juny al 8 de juliol, la vila s'ha omplert de propostes culturals i lúdiques adreçades a tots els públics, com ara concerts de música clàssica, espectacles infantils i de màgia, presentacions literàries o el mercat medieval. Com de costum, l'estrena del musical de l'Associació Cerdanya Musical ha estat un dels plats forts d'aquesta 23a Setmana Cultural, però també han tingut molt èxit altres propostes com el concert de corda.

Des del consistori creuen que l’èxit de la Setmana Cultural és la diversitat i la qualitat de les propostes que s’ofereixen i que en moltes hi participen associacions i entitats locals.
Dins la Setmana Cultural, té lloc la Nit de la Cultura, on es proclamen els guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà, del Concurs Imatges de Puigcerdà i també es fa entrega del Roser Vila de Puigcerdà. Enguany, l'ajuntament ha reconegut l'Associació Amics de la Sardana i al veí Jesús Gonzàlez.

A banda de buscar activitats per a tots els públics, també s’intenta que els actes tinguin lloc en diferents espais de Puigcerdà, com ara el Casino Ceretà, el Museu Cerdà o la plaça del Call. Veient la bona acollida que té la Setmana Cultual any rere any, l'equip de govern aposta per mantenir-la de cares a properes edicions, sempre buscant que hi siguin representades la majoria de vessants culturals.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, REGIDOR CULTURA PUIGCERDÀ

El Pirineu avui