El Govern d’Andorra ha aprovat un nou ajut a l’Aeroport d’Andorra la Seu. Tal com publica el darrer Butlletí Oficial del Principat, aquesta servirà per cobrir el 50% del dèficit que generi la infraestructura propietat de la Generalitat, fins a un màxim de 300.000 euros. Aquesta és la mateixa xifra que l’Executiu andorrà va atorgar a la infraestructura aeroportuària pirinenca tant el 2016 com el 2017. L’aportació d’aquesta ajuda és un dels compromisos assumits per Andorra quan l’equipament es va reobrir per a usos comercials, i el Principat hi va apostar com a aeroport propi. Cal recordar, però, que en paral·lel, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis del Principat continua decidida a estudiar la viabilitat de construir un aeroport en territori nacional, amb capacitat per acollir vols transoceànics. És per això que ja ha encarregat uns estudis a una empresa francesa per tal de determinar si hi ha algun terreny dins del país on s’hi pugui ubicar una infraestructura d’aquesta magnitud.

El Pirineu avui