Andorra ja pot presumir de tenir una de les millors cerveses del mercat: Les matèries primeres són clau en el procés d'elaboració. Per descomptat, la selecció dels millors ingredients, llevats, malts, i llúpols és bàsic,
Però no n'hi ha prou. És imprescindible saber arribar-hi, de mica en mica, modificant-ne el procés de producció fins a trobar una recepta única, singular. Una cervesa que pugui i sàpiga transmetre tot un món d'interès a la persona que la degusta.
Iván García aporta a l'elaboració de la cervesa els procediments i el saber gastronòmic del prestigiós Basque Culinary Center de Sant Sebastià.

Aquesta cervesa és un producte molt unit al món gastronòmic, ja que és una cervesa perfecta per maridar.
Fa bon maridatge amb tot tipus de peix blau, com el salmó o la tonyina, i carn vermella, com l'entrecot o les costelles. És cervesa sense filtrar ni pasteuritzar, de color groc daurat, aromes herbàcies i florals, escuma cremosa, i amb una impressió final suau i agradable.
A més, veure la fàbrica, ubicada a Santa Coloma, és una visita ideal per a famílies, amics o companys d'empresa. També per a grups de visitants del Principat d'Andorra.

Parlen al vídeo: IVÁN GRACÍA, CREADOR CERVESA & AND

El Pirineu avui