Del 28 al 30 de setembre, Puigcerdà acollirà la segona edició del Catalunya Bike Race, una cursa jove però amb ganes de convertir-se en una de les proves MTB més consolidades de l'estat. Es tracta d'una cita imprescindible per a tots els amants d'aquest esport amb tres etapes, dues amb inici i arribada a Puigcerdà i una a la Molina, i que recorreran diferents municipis cerdans. Els itineraris de la prova han estat dissenyats pel puigcerdanenc Josep Antoni Hermida, que és un dels ambaixadors de la Catalunya Bike Race.

La Catalunya Bike Race també compta amb una altra ambaixadora de primer nivell: l'osonenca resident a Cerdanya Clàudia Galícia, la líder a tot l'estat en representació femenina en aquest tipus de proves. Galicia ha explicat que, per tal d'incentivar la participació de noies a la cursa, l'any passat es va organitzar un campus amb 12 noies que enguany es tornarà a repetir.

Des de l'ajuntament puigcerdanenc s'han mostrat orgullosos de poder albergar una prova d'aquestes característiques i comptar amb l'experiència de l'organització de l'Andalusia, La Rioja i Asturias Bike Race.

L'any passat, la Catalunya Bike Race va comptar amb la participació de més de mil ciclistes de 27 nacionalitats diferents i s'espera que el nombre d'inscrits d'enguany sigui semblant.

Parlen al vídeo: JOSEP ANTONI HERMIDA, CICLISTA I AMBAIXADOR DE LA PROVA - CLÀUDIA GALÍCIA, ATLETA I AMBAIXADORA DE LA PROVA - MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui