Els alcaldes de Puigcerdà i Llívia han presentat aquest dimecres el cartell del 2n Festival de Música de Cerdanya, que proposa 12 concerts que tindran lloc durant el mes d'agost a les dues poblacions. Després de l'èxit que va tenir la primera edició, els dos ajuntaments han tornat a sumar esforços per portar la música clàssica, el jazz i el pop-rock a la comarca. Entre els grups, hi ha Blaumut i Els Amics de les Arts, l'Orquestra Simfònica del Vallès, la GIOrquestra, Andrea Motis i Joan Chamorro o Kepa Junquera. És per tant, un festival que combina propostes per a tots els públics.

Recordem que el Festival de Música de Llívia i Puigcerdà va néixer l'any passat arrel de la incorporació de la capital ceretana al tradicional festival de música Vila de Llívia, que enguany celebraria la 37a edició.
Aquesta proposta cultural, que arrencarà el 3 d'agost i s’allargarà fins el 23, compta amb un pressupost de 160.000 euros, 20.000 més que la primera edició. Des dels consistoris han explicat que comptaran amb un ajut de la Diputació de Girona de 40.000 euros i possiblement també rebran una subvenció de la Generalitat.

El preu per assistir als concerts de gran format és d'entre 20 i 22 euros i d'entre 10 i 12 per als de petit format. Els concerts de Blaumut i la Giorquestra, dels Amics de les Arts i de Kepa Junquera seran gratuïts.
L’organització ha contemplat reservar entrades i preus especials per a col·lectius vulnerables de la comarca.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui