L’adquisició de màquines llevaneus petites, especials per a les voreres, ha estat la proposta més votada als pressupostos participatius 2018 de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Tal com s’ha donat a conèixer aquest dimecres, enguany s’executaran les 4 propostes més votades. A banda de les màquines llevaneus també hi ha l’ampliació i millora del búlder d’escalada del poliesportiu, la col·locació de punts de recollida d’oli en diferents punts de la ciutat i una nova fase dels camins escolars. Pel que fa a la preferència per les llevaneus, des de l’Ajuntament tenen clar que la duresa d’aquest darrer hivern ha estat determinant.

Pel que fa al grau de participació, enguany s’han presentat més propostes que mai, 302, però en canvi s’ha registrat el percentatge de votació més baix, només un 1,5% del cens.

Una proposta que també s’havia fet als pressupostos participatius i que finalment s’articularà a través del pressupost general és la ubicació d’uns lavabos públics al centre històric.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT ALCALDE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El Pirineu avui