L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat l’ordenança que regula els rètols i la publicitat que hi pot haver a la via pública. Ho ha fet en el ple d’aquesta setmana, amb els vots favorables de l’equip de govern i Compromís per la Seu. Esquerra i la CUP, en canvi, hi han votat en contra. En el cas dels cupaires, s’oposen al fet que l’ordenança prohibeixi pintar les persianes del Centre Històric. D’altra banda, i igual que Esquerra, tampoc veuen bé les restriccions a la col·locació de banderoles al nucli antic.

D’altra banda, en aquest ple també s’han aprovat les bases per a la concessió de subvencions a clubs esportius de la ciutat. L’únic grup que hi ha votat en contra ha estat la CUP, que no comparteix els criteris que s’utilitzen per a la seva atorgació. La partida que s’hi destinarà serà de 10.000 euros.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, PORTAVEU CUP - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE

El Pirineu avui