En el marc de la celebració dels 35 anys d’història de la Colla Gegantera, el Centre cultural i de congressos lauredià acull una exposició de fotografies i records de les sortides de la colla a fora del país en trobades castelleres. També permet a l’espectador fer un viatge en el temps a través dels vestits dels primers gegants i altres objectes.
La inauguració, presidida pel conseller de Finances i Administració, Joan Gómez, va comptar amb la presència de nombroses persones que han estat vinculades amb l’entitat al llarg d’aquests anys.
Joan Gómez, va destacar “ la importància de la colla en la història de la cultura popular del poble i el seu protagonisme en les festes majors. Ha recordat que "aquests 35 anys d'història han servit per visitar altres poblacions de cultura gegantera i alhora, poder rebre altres colles a Sant Julià".
De la seva banda, el cap de colla, Jordi Díaz, va destacar que "es necessita molta vocació i compromís per seguir després de 35 anys d'història i encoratjo a tothom, sobretot als més joves, a participar i formar part de la colla perquè, com a mínim, segueixi fent camí 35 anys més".
L’exposició es podrà veure al vestíbul del Centre cultural fins el proper 20 de juliol.

El Pirineu avui