Les obres d'ampliació del telecabina Alp 2500 fins al Niu de l'Àliga podrien començar en els propers mesos. El director del complex, Xavier Perpinyà, ha aprofitat la presentació de la temporada d'estiu per anunciar que el projecte es troba a la recta final i que aquests dies s'estan ultimant els tràmits perquè aquesta obra, pressupostada en 6meur, sigui ben aviat una realitat. Des de la direcció creuen que l'ampliació del telecabina permetrà atraure més visitants a les instal·lacions durant tot l'any i, per tant, desestacionalitzar el turisme de la vall.

El projecte d'ampliació del telecabina permetrà allargar-lo un quilòmetre més, fins al refugi del Niu de l'Àliga. S'espera que la nova connexió entri en funcionament al 2019.

Després de tancar un hivern de rècord, amb la visita de 380.000 persones, la Molina espera tornar a assolir els 40.000 usuaris de la temporada d'estiu del 2017. Per aconseguir-ho, continua potenciant l'oferta d'activitats d'estiu, que ha donat a conèixer aquest dimarts al sector de la restauració i el turisme de la comarca. Entre les diferents propostes, hi ha els circuits de BTT, el parc d'aventura als arbres, els segways i karts elèctrics, el circuit de fauna i totes les activitats que es poden fer al llac i als seu entorn.

L’estació oferirà les activitats d’estiu fins l’11 de setembre i fins al 14 d’octubre ho farà dissabtes i diumenges.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR LA MOLINA

El Pirineu avui