El CETAP de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts a la tarda la presentació del programa “Reempresa”. La iniciativa, impulsada des de la patronal catalana Cecot i Autoocupació, amb el suport de la Generalitat i els fons Feder, pretén afavorir la continuïtat dels negocis que es volen tancar. Així, a través dels punts d’Atenció dels Consells Comarcals, en col·laboració amb Global Lleida en el cas del territori de Ponent, l’Alt Pirineu i Aran, es posa en contacte a gent que vol cedir un negoci i gent que el vol agafar.

Durant el primer semestre de l’any 2018, ja s’han inscrit 51 cedents i 57 reemprenedors i s’han assolit 19 casos d’èxit a Ponent i l’Alt Pirineu i Aran. Un d’ells és una sabateria ubicada justament a la Seu d’Urgell.

En aquesta sessió també s’ha donat a conèixer la nova subvenció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat, de fins a 5.000 euros, per a l'adquisició d'empreses del sector del comerç, serveis, artesania i moda.

Parlen al vídeo: LÍDIA MUR, TÈCNICA DE GLOBAL LLEIDA - JESÚS FIERRO, PRES. CONSELL COMARCAL ALT URGELL - MARIA ÀNGELS SOLER, GERENT SABATERIA

El Pirineu avui