L’Ajuntament de la Seu d’Urgell vol que l’hospital de la ciutat recuperi el servei de Dermatologia. El ple celebrat aquest dilluns ha aprovat per unanimitat una moció en aquest sentit, presentada per Compromís per la Seu. Des del principal grup de l’oposició han lamentat que l’hospital ha anat perdent serveis els darrers anys, entre els quals hi ha el de dermatologia. Un servei, però, que sí que s’ofereix de forma privada a les mateixes instal·lacions públiques.

Des de l’equip de govern s’han mostrat favorables a la reivindicació, tot i no compartir la visió alarmista que asseguren que té Compromís per la Seu en aquest àmbit.

Des d’Esquerra i la CUP, mentrestant, també s’han mostrat favorables a la moció.

D’altra banda, el ple d’aquest dilluns també ha aprovat per unanimitat una altra moció de Compromís per la Seu per tal de recuperar la vinya del Pirineu als entorns de la ciutat, i generar així noves fórmules d’activitat econòmica al territori.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS - JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP

El Pirineu avui