Vuit integrants de la Coral Cerdanya Canta han decidit crear un nou grup vocal. A 4 Cors està format per dues sopranos, dos contralts, 2 tenors i 2 baixos i té com a objectiu cantar un repertori més actual que el que acostumen a cantar moltes corals, incorporant a les actuacions un toc desenfadat i d'humor.

Divendres a la nit, la nova formació es va presentar al Casino Ceretà de Puigcerdà, que es va omplir de gom a gom. Els vuits membres van interpretar cançons de musicals, com Cabaret, Mamma Mia, Els Miserables, El fantasma de l'òpera o Mar i Cel; cançons de Disney, com Coco, El Rei Lleó o Aladdin; música del setè art, com La La Land; o un mix de 24 cançons pop amb peces de Lady Gaga, U2 o Beyoncé.

Fa només mig any que A 4 Cors ha començat a caminar però el seu objectiu és seguir treballant i consolidar-se com a cor jove.

El concert de presentació del nou cor vocal s'emmarca dins la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà, que recordem va finalitzar diumenge, després de 10 dies de propostes culturals.

El Pirineu avui