Uns 700 corredors van participar al Solidaritrail, la cursa de l'Andorra Ultra Trail que vol apropar la muntanya a tothom. El recorregut de la marxa sortia del poble d'Ordino per a pujar a Segudet, al bosc, bordejant les Planes de Sornàs, i continuava pel GR11 fins a arribar a la Cortinada on, travessant el camí ral, es trobava la meta. Entre els corredors també hi havia alumnes de l'Escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i persones amb mobilitat reduïda. La cursa s'ha corregut de manera simunltània a Bolívia, de la mà de l'ONG Cooperand
Fins i tot aquelles persones que no poden caminar han pogut participar al Solidaritrail. Tretze bombers de l'ONG catalana Acció Solidària i Logística (ASL) els han portejat amb les 'joëlettes' que ha aportat l'associació Hi Arribarem, unes cadires especials que permeten a les persones amb mobilitat reduïda practicar senderisme. Una oportunitat per a elles de gaudir de la muntanya i realitzar una activitat a la qual no sempre tenen accés.
En l'edició d'enguany el Solidaritrail ha arribat a Bolívia de la mà de l'ONG Cooperand. De forma simultània, més de 250 nens d'acollida del Projecte Don Bosco a Santa Cruz de la Sierra, a l'est del país, han dut a terme un recorregut de 2 quilòmetres pel barri. Els primers 30 corredors que han passat per la meta han rebut una samarreta de l'Ultra Trail.

El Pirineu avui