L’Ajuntament de la Seu d’Urgell destinarà 90.000 euros a remodelar el Parc del Cadí. L’obra, que començarà després de la festa major, amb l’objectiu que estigui enllestida a finals d’any, pretén modernitzar i dignificar l’espai. A més, se’l vol potenciar, tenint en compte que és un dels principals miradors de la ciutat i que uneix la panoràmica del Cadí amb les vistes a la catedral.

El projecte preveu eliminar la tanca verda que separa el Parc del Cadí del carrer de Ramon Llambart, i compensar el desnivell amb unes escales de pedra natural que donaran accés a la plaça de forma progressiva. A més, el mobiliari urbà es renovarà totalment, amb parterres de corten i bancs perquè la gent s’hi assegui amb vistes al Cadí. El projecte també contempla la instal·lació de seients de cara a l’absis de la catedral i la renovació íntegra de la tanca del mirador. Els arbres actuals es mantindran, i hi ha previstes zones enjardinades i paviment de pedra natural.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui