La carpa instal·lada a la plaça del Call de Puigcerdà s'ha omplert aquest diumenge de balls, gastronomia i artesania amb motiu de la 12a Trobada Multicultural. Es tracta d'una jornada festiva on puigcerdanencs que han vingut de diferents països mostren la riquesa del seu lloc d'origen. Enguany hi han participat un total de 9 països: Bolívia, Colòmbia, Argentina, Uruguai, Paraguai, Xile, Perú, Camerun i Catalunya. A més, també s'han representats balls típics de Corea i d'Egipte.
Com de costum, un dels atractius de la trobada és la possibilitat de tastar plats i productes de tot el món. Particulars i restauradors han elaborat diferents opcions i aquells que han volgut han pogut degustar-les per un preu de 3 euros cada plat.
A banda, a la trobada també hi participen l'entitat ADIS, el casal d'avis Sant Domènec i artesans locals.
Des del consistori fan un balanç positiu de la Trobada Multicultural d'enguany, que tanca el programa d'activitats de la Setmana Cultural del Roser, que recordem va començar el passat 29 de juny.

El Pirineu avui