La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha acollit aquest divendres al vespre la presentació del darrer llibre de l’escriptor i excursionista cerdà Alfons Brosel. Es tracta d’”Alt Urgell, 17 excursions a peu”, editat per Cossetània. La presentació ha comptat també amb la presència del tècnic de Cultura del Consell Comarcal, Isidre Domenjó i del geòleg i meteoròleg Albert de Gràcia, que al llibre han estat els encarregats de fer la introducció de la comarca.

Pel que fa a la tria de les rutes, Brosel ha explicat que ha intentat que totes les zones de l’extensa comarca hi fossin representades.

A banda de les excursions com a tal, cada ruta es complementa amb dues propostes per visitar altres atractius culturals, esportius o patrimonials de la zona.

Parlen al vídeo: ALFONS BROSEL, ESCRIPTOR I EXCURSIONISTA

El Pirineu avui