La desena edició de l'Andorra Ultra Trail Vallnord ja és història. Aquest diumenge al matí s'ha realitzat l'última prova, el Solidaritrail, amb uns 700 inscrits.
A les tres de la tarda es va celebrar la cerimònia d'entrega de trofeus als guanyadors i els dos grans creadors de l'AUTV, Gérard Martínez i Valérie Lafleur han volgut aprofitar l'ocasió per acomiadar-se de tothom.
Han destacat la gran feina dels voluntaris de cadascuna de les edicions i els equips que any rere any han fet possible la prova.
Finalment el nombre de participants han sigut 2.700 dels 3.200 que van inscriure's.
La meteorologia ha sigut "la pitjor en aquests deu anys", i va obligar a prendre mesures extraordinàries a l'organització.
Dissabte, el mal temps va obligar a cancel·lar la Ronda dels Cims (170 km) i el Mític (112 km) i fins a 280 corredors van veure's afectats pel tall de la cursa a la Vall del Madriu.
Ordino ha estat de nou l'epicentre de les travesses de muntanya i milers de persones, més enllà dels corredors, s'hi han aproximat en algun moment per gaudir de l'ambient i animar els participants tant en les sortides com en les arribades.
En aquest sentit les sortides de divendres a la nit, el Mític i el Celestrail, han estat de nou les més animades. La plaça del poble ha presentat un ambient únic i ple d'actuacions culturals i musicals

El Pirineu avui