L’Ajuntament de Coll de Nargó realitzarà aquests propers mesos una actuació integral a l’entorn de l’edifici que acull el museu de la Dinosfera. D’una banda, s’acabarà d’urbanitzar la zona que encara no ho està i s’habilitarà un rocòdrom infantil en una paret del museu. A banda, també s’aprofitarà l’ajuda del programa Feder per fer millores energètiques a l’escola.

Des del consistori asseguren que aquest darrer any de mandat es visualitzaran molts dels projectes que s’han anat treballant els darrers anys, i que en cap cas s’actua ara amb afany electoralista.

D’altra banda, i encara relacionat amb Coll de Nargó, els Mossos estan investigant les pintades aparegudes al vehicle d’una regidora de la localitat. El cotxe va aparèixer dissabte al matí totalment pintat, i l’ajuntament es planteja posar una denúncia en considerar-ho un atac a la propietària per la seva figura de regidora. En aquest sentit, sospiten que es tracta d’un fet premeditat i no pas d’una simple bretolada.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui