Els comerciants de la Seu d’Urgell han valorat de forma positiva el fet que des d’aquest dijous s’hagi suprimit el límit de 90 euros per aplicar el Tax Free. Fins ara, per tal que els compradors de països de fora de la Unió Europea, com ara Andorra, poguessin demanar la devolució de l’IVA calia fer una compra mínima de 90,15 euros. Ara ja no hi haurà una quantitat mínima i es creu que això pot atreure encara més als residents i nacionals andorrans.

D’altra banda, el fet que ara ja no calgui fer una compra mínima podria derivar en menys despesa per part dels clients. Tot i això, des de la Unió de Botiguers consideren que una cosa complementarà l’altra.

Ja fa uns mesos que des de la Unió de Botiguers van iniciar una campanya per tal de donar a conèixer els comerços que realitzen els tràmits per facilitar el Tax Free. Això ha ajudat a donar a conèixer aquesta opció entre els clients andorrans.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALSAS, PRESIDENT UBSU

El Pirineu avui