Per primera vegada, Llívia acollirà aquest estiu un festival de màgia que tindrà lloc durant els quatre dissabtes del mes de juliol. Des de l'Àrea de Cultura de l'ajuntament han cregut oportú organitzar aquest festival per omplir el programa d'activitats del juliol i també per apropar la màgia als veïns i visitants.

El cartell proposa quatre actuacions de diferents mags, com David El Mag, Magnolo, Mag Porta i Mag Lini, que portaran els seus trucs al poliesportiu municipal i al pati de l'escola Jaume I. Des de l'ajuntament han explicat que el festival es dirigeix a grans i petits i que l'entrada per assistir-hi és gratuïta.

Des del consistori tenen clar que, si aquest primer festival de màgia té bona acollida, tindrà continuïtat en un futur.

Parlen al vídeo: TOMÀS ISERN, REGIDOR CULTURA LLÍVIA

El Pirineu avui