El MW Museu de l'Electricitat ha acollit una jornada ben diferent i amb un públic poc habitual. Els protagonistes han estat els infants, que han participat en el primer 'escape room' dedicat a l'energia elèctrica. 

Com ja va iniciar el Museu Carmen Thyssen, el museu de FEDA també ha volgut provar sort organitzant aquesta activitat que consisteix en superar diferents proves o enigmes per poder sortir d'un espai en un temps fixat. Així, els joves participants han hagut d'anar resolent proves d'enginy, de teatre o relacionades amb els elements del museu, totes relacionades amb l'electricitat, per poder aconseguir retornar la llum al centre i poder sortir-ne.

L'objectiu de l'activitat, que s'emmarca dins de la nova edició de les Nits d'estiu als museus.
L''escape room' ha resultat ser tot un èxit, ja que veient l'interès que va despertar, es va decidir organitzar una segona sessió a continuació de la primera, i totes dues han fet el ple, amb un total de 60 persones.

També ja s'han completat les inscripcions per l'altra activitat infantil que ha organitzat FEDA dins les Nits d'estiu als museus: la visita nocturna al Camí Hidroelèctric d'Engolasters acompanyada de la narració de llegendes, el pròxim 23 d'agost.

Parlen al vídeo: MERCÈ CANALS I OLGA ARMENGOL, ACTRIUS

El Pirineu avui