El projecte Pirinnowa’tt: Pirineu Sostenible ha editat al web del Consell Comarcal la Guia d’empreses especialitzades en energies renovables i eficiència energètica de l’Alt Urgell. Aquesta consisteix en un recull d’empreses del territori que de forma habitual treballen temes energètics i de sostenibilitat, amb les dades de contacte, els serveis que ofereixen, les principals marques utilitzades i els certificats amb què treballen, a més d’un llistat de les instal·lacions més representatives que han muntat fins ara. Una altra de les accions que s’han dut a terme ha estat una capacitació especialitzada en estalvi i eficiència energètica, que ha estat seguida per vuit persones en situació d’atur. Tots ells han obtingut coneixements bàsics sobre la part elèctrica d’instal·lacions d’energies renovables, tant de calefacció com d’electricitat. El projecte PIRINNOWA’TT: Pirineu Sostenible està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels projecte innovadors i experimentals i és liderat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

El Pirineu avui