L'Ajuntament de Bolvir ha fet una aposta decidida per la música com un dels principals reclams del municipi per aquest estiu. Durant els mesos més calorosos de l'any, la localitat acollirà el concert jove B!, un recital de piano i l'11è Cicle de Jazz. D'aquesta manera, el consistori vol oferir un gran ventall de propostes musicals que puguin atraure visitants de totes les edats.

La primera de les cites serà el 4 d'agost: el concert de rock a càrrec d'Itaca Band i Núria Graham, com a telonera. La segona sessió musical de l'estiu, emmarcada en el festival Les claus del clàssic de Cerdanya serà la pianista Eloísa Cascio. El recital es farà a l'església de Santa Cecília el 7 d'agost a les 7 del vespre.
Per la seva banda, el Cicle de Jazz tindrà lloc les nits de dimecres d'agost al poliesportiu i comptarà amb actuacions de grups com ara la New Orleans Gospel, Los saxofonistas salvajes o Lluís Coloma Duet i Notembulles, amb Sergi Moya. Totes les sessions començaran a les 10 del vespre excepte l'última, que ho farà mitja hora abans.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui