Per celebrar l'Edició X de l'Andorra Ultra Trail Vallnord, l'organització ha preparat una web commemorativa que repassa els últims deu anys de solidaritat, superació i muntanya. Es tracta del Museu Virtual que recull els moments més especials de l'esdeveniment.
El disseny interactiu presenta l'evolució de la cursa en format cronològic, des del 2009 fins al 2017, a través d'històries de superació, anècdotes, imatges espectaculars i vídeos de cada edició. Tot per a què els usuaris, hagin o no participat alguna vegada a l'Andorra Ultra Trail Vallnord, puguin recuperar alguns dels records més especials des que el 2009 va donar el tret de sortida a la primera edició.
En cada un dels anys, s'expliquen els fets més rellevants de la cursa, recordant els guanyadors i guanyadores de totes les proves, algunes de les anècdotes més divertides, algunes de les fotografies més increïbles de les muntanyes d’Andorra i els vídeos més espectaculars.
Moments únics recollits en un projecte interactiu que, un cop acabi l'Edició X, s'actualitzarà amb les històries i moments més destacats de la gran festa que se celebra a Ordino del 3 al 8 de juliol.
Per seguir les curses d’amics, o familiars, l’organització proporciona plànols i llocs d’accés amb vehicle o a peu que es poden consultar o imprimir des de la web oficial andorraultratrail.com

Parlen al vídeo:

El Pirineu avui