Una vintena de nens i nenes d'entre 6 i 12 anys participen aquests dies al casal d'estiu que cada any organitza Càritas Puigcerdà. La iniciativa va néixer l'any 2014 amb l'objectiu d'oferir activitats lúdiques i educatives als infants que per la seva situació social i econòmica no poden accedir a altres activitats de lleure durant les vacances escolars. De fet, durant tot el curs Càritas ofereix un servei de reforç escolar i el casal d'estiu és una manera de continuar-lo però donant-li un caire més amè.

De nou del matí a dues del migdia, els infants participen en diferents tallers al local d'Entitats, situat sota l'ajuntament de Puigcerdà, i també fan activitats esportives i sortides per conèixer l'entorn més proper.

A banda dels nens i nenes que participen al casal, enguany les dues responsables compten amb l'ajuda d'una voluntària que havia participat de petita al casal.

El preu per participar al casal de Càritas és de 5 euros per setmana.

Parlen al vídeo: NÚRIA MONTORO, GESTORA SOCIAL CÀRITAS PUIGCERDÀ - NAWJA, VOLUNTÀRIA

El Pirineu avui