Aquest diumenge 8 de juliol, Puigcerdà acollirà la 12a Trobada Multicultural, un dels darrers actes de la Setmana Cultural del Roser. Durant tot el dia, la carpa instal·lada a la plaça del Call es tornarà a omplir de la música, les danses, la gastronomia i l'artesania dels països d'origen d'alguns veïns, com són Argentina, Colòmbia, Bolívia, entre altres, i, també, Catalunya, que un any més hi serà present.
A més de conèixer la música i els balls típics de cada indret, un dels atractius de la trobada és tastar plats típics de cada país que cuinaran particulars i restauradors.
L'any passat, unes 300 persones van participar a la trobada, l'objectiu de la qual és mostrar la riquesa de cadascun d'aquests països en un ambient festiu i integrador. Des del consistori remarquen cada any la importància de mantenir la trobada, que començarà a les 11 del matí i s'allargarà fins les 6 de la tarda.

El Pirineu avui