La dansa s’ha apoderat aquests dies de els valls d’Àneu. Diverses localitats dels quatre municipis que conformen aquestes valls del nord del Pallars Sobirà acullen aquests dies nombroses propostes culturals, lúdiques, festives i participatives. Una de les principals novetats d’aquesta 27a edició és que el certamen s'ha convertit per primera vegada en productora artística. I, és que, a encàrrec del Festival, la ballarina Raquel Gualtero ha creat NUÀ, un espectacle de veu i dansa que s'ha estrenat a l'església de Sorpe. Nuà vol dir lligar, i ha estat el cos de la ballarina Raquel Gualtero el que s'ha nuat amb la veu de la soprano Anaïs Oliveras.

Més enllà de les activitats culturals, els assistents al festival també tenen l’oportunitat de gaudir de la gastronomia local, a través del Tastàneu. Aquesta 27ª edició acabarà aquest diumenge.

Parlen al vídeo: ANAÏS OLIVERAS, SOPRANO

El Pirineu avui