Les instal·lacions del centre esportiu del Pas de la Casa són l’escenari, aquesta setmana, del Total Handball Camp, un campus d’estiu de tecnificació on participen uns vuitanta jugadors i jugadores d’entre 11 i 18 anys, procedents d’Espanya, França, Hongria i el Canadà.
Lorenzo Rueda, entrenador del Sant Martí Adrianenc i tècnic del campus ha explicat que l’objectiu principal d’aquest campus de tecnificació és acostar els jugadors a la vida d’un esportista professional, i per aconseguir-ho, realitzen fins a cinc sessions d’entrenament al dia, combinant els entrenaments específics, tècnics i tàctics, amb sessions de vídeo i classes teòriques. Rueda ha destacat que ‘el que ens diferencia de la resta de campus és que només fem handbol’
Per alguns jugadors el campus del Pas de la Casa és la seva primera experiència en estades d’aquest tipus, com és el cas d’Arnau Guerrero, jugador del FC Barcelona, que ens ha explicat que ‘és una experiència única.
D’altres joves, com és el cas de Marta Roca, jugadora catalana de 15 anys, repeteix experiència i en destaca ‘la qualitat dels entrenadors, que són de primer nivell’, fet que li permet millorar tècnicament.
I és que el Total Handball Camp compta amb tècnics de primera fila, com Toni Garcia, segon entrenador de la selecció espanyola d’handbol i director tècnic de l’handbol formatiu del FC Barcelona, o Toni Gerona, seleccionador de Tunísia, o Carlos Vives, seleccionador espanyol absolut femení.

El Pirineu avui