Esquerra Republicana de la Seu d’Urgell ha fet una bona valoració de les dues sessions de participació ciutadana realitzades els darrers dies. Sota el títol “Imagina’t la Seu i Castellciutat”, la formació ha recollit les opinions i demandes dels veïns que s’han apropat a les trobades. En el cas de la Seu, els temes més recurrents han estat els relacionats amb l’urbanisme, la neteja de la via pública i la promoció de la ciutat.

Pel que fa a Castellciutat, els veïns participants han exposat la necessitat de tenir un model clar per al poble.

Un cop recollides aquestes inquietuds, el compromís d’Esquerra és incorporar-les al programa electoral de cara a les municipals de l’any que ve. A banda, no descarten realitzar noves accions per fomentar la participació ciutadana.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC LA SEU

El Pirineu avui