Després de remodelar els carrers Raval i dels Forns, l'ajuntament de Llívia segueix millorant els vials més malmesos del municipi. El consistori preveu ara actuar al carrer Frederic Barnades, un altre vial del nucli històric de la població molt utilitzat pels veïns. El projecte de remodelació preveu substituir les llambordes per asfalt, tal com s’ha fet en altres vials.

L'actuació ja s'ha adjudicat a una empresa per 30.000 euros i en els propers dies s'iniciaran els treballs.
Per altra banda, l'ajuntament també preveu invertir 125.000 euros en millorar altres carrers de Llívia. Concretament, es reasfaltaran els vials que van des de la cruïlla de Cereja fins gairebé la sortida de la població. Això inclou els carrers Bulloses, Bell-lloc, Coronas, Carlit, Ur, Dorres i Ral.

A banda d'aquestes actuacions, aquesta setmana s'enllestiran els treballs al Carrer Puigcerdà, on recordem, s'hi ha fet la inversió més significativa, uns 400.000 euros, ja que s'ha renovar el subministrament d’aigua, llum i clavegueram, refet el paviment i les voreres i ordenar les zones d’aparcament.
Aquesta primera meitat d'any, l'ajuntament de Llívia ha invertit més de 600.000 euros en millorar els carrers del municipi.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui