Fa 20 anys que la Universitat Ramon Llull ofereix cursos i jornades a l’estiu a Puigcerdà. Durant aquesta edició que tindrà lloc del 9 al 14 de juliol, l’organització ha volgut dissenyar una programa especial i recuperar cursos i professorat que han agradat més al llarg d’aquest any. 

El programa de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà d’enguany està format per 15 cursos en diferents àmbits de coneixement, dos jornades professionals i tallers i activitats obertes a tothom. Una oportunitat per a molts per tenir contacte amb el món universitari.

Per ara l’organització preveu que l’edició del 20é aniversari arribi a aplegar unes 2.500 persones.

La inauguració que anirà a càrrec de Tomàs Molina tindrà lloc el dilluns dia 9 de juliol al Museu Cerdà de Puigcerdà. Les activitats també portaran a la Cerdanya, el cantant Llibert Fortuny, l’escriptora Neus Pintat o el psicòleg Antoni Bolinches.

Parlen al vídeo: ANNA BERGA, Secretària general de la Universitat Ramon Llull - ALBERT PIÑEIRA, Vicepresident de la Diputació de Girona i alcalde de Puigcerdà - FRANCESC ARMENGOL, President AUCER

El Pirineu avui