La sala “La Cuina” acull aquests dies l’exposició “Poemarios” de Chema Agustín. La mostra forma part de la seixantena d’activitats programades entre el 30 de juny i el 16 de setembre a l’agenda cultural d’estiu de la Seu d’Urgell. “Poemarios”, a més, obre el vuitè Cicle d’Art Contemporani de la ciutat. En aquesta mostra, el pintor aragonès fa una aproximació al Pirineu a través de poemes visuals. La instal·lació es podrà visitar fins al 28 de juliol, i oferirà activitats pedagògiques per a casals d’estiu i visitants en general. La següent exposició d’aquest Cicle d’Art Contemporani serà ‘Forest Art’ de Martí Boada, que s’inaugurarà el divendres 3 d’agost i es podrà visitar fins al 30 de setembre, també a la sala La Cuina. Amb les peces d’aquesta instal·lació es voldrà retre homenatge al bosc.

El Pirineu avui